preskoči na sadržaj

Katolička osnovna škola u Novskoj

Login
KAKO DO NAS

FACEBOOK

Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Misao mjeseca

Sve što sam sada ili se nadam da ću biti, dugujem majci.​

(A. Lincoln)

Oglasna ploča

Vremenik pisanih provjera

Natječaji

Dokumenti

eDnevnik

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
STRUČNI SKUP – TRAJNA FORMACIJA DJELATNIKA KATOLIČKIH ŠKOLA U REPUBLICI HRVATSKOJ
Autor: Administrator , 19. 10. 2020.

U petak, 16. listopada, u prostorima Katoličke osnovne škole u Novskoj održan je Stručni skup – trajna formacija djelatnika katoličkih škola u Republici Hrvatskoj. Stručni skup trebao je biti održan minuloga travnja u Šibeniku, ali je zbog nesigurne epidemiološke situacije i zdravlja svih djelatnika produžen na mjesec listopad ove godine te je stoga održan spomenutog dana u svim katoličkim školama. Cjelokupnu organizaciju preuzeo je Nacionalni ured za katoličke škole u Republici Hrvatskoj te Hrvatskog katoličkog sveučilišta u Zagrebu.


Na stručnom su skupu održana tri predavanja i radionice. Prvi je predavač bio doc. dr. sc. Anđelo Maly, profesor na Katedri Svetog pisma Starog zavjeta na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu s temom „Isus – liječnik“. Drugi je predavač bio prof. dr. sc. Josip Burušić, istraživač obrazovanja i voditelj u Znanstvenom centru izvrsnosti za školsku efikasnost i školski menadžment Instituta Ivo Pilar s temom „Škola kao prostor razvoja osobnog, socijalnog i profesionalnog identiteta učenika“, a treći predavač doc. dr. sc. Krunoslav Novak, profesor na Odjelu za komunikologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu i generalni tajnik Hrvatske biskupske konferencije s temom „Pozitivna komunikacija kao temelj za dobru suradnju“.

Nakon završenih predavanja i radionica, djelatnici su razmijenili iskustva o spomenutom Skupu te se međusobno druženje nastavilo uz zajednički objed.  

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju